Waarom bedrijfs eigen praktijkwerkboeken?

Landelijke opleidingsmodellen zoals het WLP opleidingsmodel hebben werkopdrachten die vrij algemeen van opzet zijn, en waarbij de deelnemer vaak moeite heeft om zich te verplaatsen in de algemene vraagstellingen en de opdrachten.
Wij maken werkboeken waarbij de content de look and feel van uw bedrijf uitademen, en het voor de deelnemer prettiger is om aan deze opdrachten te werken. Dit heeft als voordeel dat de deelnemer het veel uitdagender vindt om deze opdrachten uit te werken, en hem/haar leergieriger maakt en zo uiteindelijk het hoe en het waarom beter er eerder leert te begrijpen.
De opdrachten voldoen geheel aan de doelstellingen van het kwalificatiedossier van de betreffende opleiding en dagen de deelnemer uit om zo het vak van operator goed en binnen de gestelde opleidingstijd in de vingers te krijgen.

Werkboeken Operator A & B voor KBM Master Alloys in Oss Werkboeken voor operator A en B met de look and feel van Mars Veghel

 

Werkboeken Operator B voor blikjes gigant Ardagh Metal Beverage in Oss Werkboeken operator A en B voor Heineken brouwerij 's-Hertogenbosch.

 

Werkboeken operator A&B met de look and feel van Eurosupport Uden.

 

Werkboeken operator A-Ben C met de look and feel van Aspen Oss.
 


Adviesbureau "ikdenkmetumee"
Opleidingsontzorger voor procestechnischebedrijven
in de maak- en food industrie.

2e Buitenpepers 49
5231HB 's-Hertogenbosch
E: ikdenkmetumee@gmail.com

Tel: 06 42705617
KvK 17203970


Adviesbureau ikdenkmetumee • 2023©